MARKETING

reklama i sponzorstvo

Oglašavanje na radiju

Radio Morava je jagodinska radio stanica, jedna od najslušanijih u Pomoravlju i među 5 najslušanijih srpskih narodnih radija na internetu. Emitujemo isključivo narodnu muziku, od proverenih hitova 70-ih do najnovijih izdanja.

Vašu reklamnu poruku prilagodićemo trenutnim potrebama i zajedno ćemo kreirati paket usluga koji najbolje radi za Vas. Nudimo širok izbor mogućnosti.

Reklama

Reklama ili reklamni spot, kreiran na osnovu Vaših potreba i zajedničke ideje. Emituje se u dogovorenim terminima, optimalno 5 puta dnevno. Može se pojačati poslovnom prezentacijom na sajtu.

Sponzorstvo

Poseban vid oglašavanja gde se Vaša firma ističe kao sponzor emisije ili segmenta programa. Dobijate veći broj ponavljanja i pozicioniranje emitovanja reklame van standardnih reklamnih blokova.

Možete sponzorisati emitovanje jutarnjeg programa, vremenske prognoze, kursne liste, stanja na putevima, Top 10 liste ili jedinstvenog sadržaja, kreiranog prema potrebi.

Sponzorstvo se takođe može pojačati prisustvom na sajtu, u vidu poslovne prezentacije, ali i specijalizovanih stranica, kao što je stranica Top 10 liste.

Kontaktirajte nas za ponudu

Marketing telefon:

Studio:

Puno razloga da sarađujete sa nama


0
GODINA U VRHU SLUŠANOSTI

hiljade1
srećnih slušalaca

0%
PREZADOVOLJNIH KLIJENATA