Hiljade klijenata nam je u proteklih 27 godina poklonilo poverenje i oglašavalo se na našem radiju.

Poslednjih godina pomažemo našim partnerima i u oglašavanju na Google-u i na društvenim mrežama.

Izrada veb-sajtova

Kreiramo moderne, jednostavne i efikasne sajtove za Vašu firmu. Pobrinućemo se o svemu od dizajna i izgleda sajta do funkcionalnosti i optimizacije za pretraživače (SEO).

Prilikom izrade web sajta, prvo ćemo razgovarati sa Vama o Vašim ciljevima i potrebama, kao i o tome kakav tip sajta želite. Zatim ćemo kreirati privlačan dizajn i strukturu sajta koji će odgovarati vašim potrebama i ciljevima.

Uz pomoć web sajta možete privući više posetilaca i ostvariti bolje poslovne rezultate.

Image

Facebook i Instagram reklame

Facebook i Instagram imaju moćne alate za ciljano oglašavanje, koji Vam omogućavaju da odaberete specifičnu ciljnu publiku za Vaše reklame.

Koriste se podaci o interesovanjima, geografskoj lokaciji, starosnoj dobi i drugim karakteristikama korisnika, kako bi Vaše reklame videli samo oni koji će biti zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu.

Oglašavanje na Facebook-u i Instagram-u takođe omogućava praćenje efikasnosti reklama. Možete videti koliko ljudi je videlo Vaše reklame, koliko je kliknulo na njih i koliko ste novih klijenata stekli zahvaljujući njima. Ovi podaci Vam pomažu da prilagodite Vašu strategiju oglašavanja i da budete sigurni da se Vaše ulaganje isplati.

Povećaćemo Vašu vidljivost i privući ciljnu publiku kao magnet!

Image

Vođenje profila

Preuzimamo odgovornost za aktivnosti na Vašim profilima na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn i TikTok.

  • Objavljivanje sadržaja (tekstova, slika i videa).
  • Odgovaranje na komentare i poruke.

Vodenje profila na društvenim mrežama može biti od koristi za različite vrste poslovanja, jer Vam omogućava da brzo i efikasno stupite u kontakt sa svojom ciljnom publikom, da publici pružite informacije i sadržaje koji mogu da budu zanimljivi i korisni. To može pomoći da povećate posete Vašem sajtu, da Vaši profili budu aktivni i privlačni za korisnike, da se poveća online prisutnost i privuku potencijalni klijenti.

Zaboravite na brigu oko objava, lajkova i komentara. Mi ćemo biti tu da održimo Vaše onlajn prisustvo na vrhuncu!

Image

Grafički dizajn

Dizajniranje vizuelnog identiteta Vaše firme ili organizacije. To uključuje logotipe, vizit karte, flajere, plakate i drugi promotivni materijal.

Kreiraćemo privlačan dizajn koji će odgovarati Vašim potrebama i ciljevima.

Vaš dizajn će izgledati dobro u štampanom materijalu i digitalnim kanalima.

Image

Kreiranje sadržaja

Video

Kreiramo atraktivne video reklame koje će pomoći da Vaša poruka stigne do što više ljudi. Izrada koncepta, snimanje i montaža videa, te postavljanje reklama na YouTube, društvene mreže i druge platforme.

Objave za društvene mreže

Stvaranje zanimljivih i deljivih sadržaja koji se objavljuju na Facebooku, Instagramu i drugim društvenim mrežama. Pomoću pravog tona i stila kreiranog sadržaja privući ćete pažnju Vaše ciljne publike.

Tekst (copywriting)

Kreiranje kvalitetnog i originalnog teksta za Vaš sajt i društvene mreže, koji će Vaš brend izdvojiti od ostalih i privući pažnju.

Image