Orkestar BRAĆE DMITROVIĆ

prezentacija

Pretvorite Vaše veselje u kuću dobre muzike!

Angažujte jedan od najtraženijih orkestara u Srbiji!

Pozovite:

Ili posetite sajt

Orkestar Braće Dmitrović su osnovali braća Dragan i Zoran Dmitrović harmonikaši sa Rudnika. Od prvog nastavnika Slobodana Markovića preko Bože Lalovića čuvenog vojnog muzičara do Ljubiše Pavkovića šefa NO RTS pratila ih je velika podrška i istrajnost roditelja da se dođe do cilja. Kao već obrazovani mladi harmonikaši i studenti na Pedagoškoj Akademiji u Užicu poneli su titulu “Prva Harmonika Jugoslavije” kao najbolji duet harmonika u celoj Jugoslaviji. To je bila odskočna daska da se vinu u svet estrade.

Od samog početka pažljivo su birani saradnici i članovi orkestra tako je okosnica orkestra dugi niz godina stalna.

Orkestar važi za jedan od najkvalitetnijih i uvek u samom vrhu što dokazuje ogroman broj nastupa u Srbiji, BIH, Hrvatskoj, Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, ostalim zemljama zapadne Evrope i SAD.

Gotovo da ne postoji pevač na estradi koji nije sarađivao sa ovim orkestrom i uvek je to na obostrano veliko zadovoljstvo.

Na stotine snimljenih TV emisija na televizijama poput RTS, PINK, BN gde je najveći broj onih gde se uživo svira su garant visokog kvaliteta i spremnosti da se odgovori na različite muzičke zahteve.

Repertoarski jedan od najspremnijih orkestara jer u stalnoj postavi ima dva muška i dva ženska vokala pa samim tim je i repertoar raznovrsan. Od evergreen muzike preko odabrane pop i rok muzike do izvornih, starogradskih i pravih narodnjačkih pesama i kola.

Uz naša kola i pesme retko je da neko ne zaigra a za mlađu publiku su uvek spremni trenutno najpopularniji hitovi.

Orkestar poseduje svoju ličnu najkvalitetniju opremu (razglas, rasvetu) koja se meri u desetinama hiljada eura, svoj prevoz i tehničku službu.

Jednostavno Orkestar Braće Dmitrović je neko ko sigurno opravdava ukazano poverenje i nije slučajno rečeno da je to stav dobrih ljudi velikih profesionalaca tačnije KUĆA DOBRE MUZIKE!