GTA-Design

Izrada veb-sajtova, SEO optimizacija, hosting u Švajcarskoj

Veb-dizajn

Veb-sajt je ogledalo Vaše firme i zato je neophodno da posao osmišljavanja, izrade i održavanja sajta bude odrađen profesionalno. GTA-Design će napraviti veb-sajt prilagođen Vašim željama i potrebama, sajt koji na pravi način, profesionalno i ozbiljno predstavlja Vašu kompaniju.

Dobar veb-dizajn omogućava brzo učitavanje i udobno korišćenje stranice. Da bi smo to postigli, kreiramo fleksibilne stranice, koje se prilagođavaju različitim vrstama uređaja i veličinama ekrana preko kojih korisnici pristupaju sajtu.

SEO optimizacija

Konkurencija za najbolja mesta na pretraživačima je sve veća, a pravila igre se povremeno menjaju. Poslednje ažuriranje Google pretraživača je donelo značajne promene koje su neke sajtove svrgnule sa vodećih pozicija. Ako želite uspeh u online marketingu i povoljnu poziciju na pretraživačima, ne smete zanemariti dizajn veb-sajta i optimizaciju za pretraživače (SEO). Jednostavno postavljanje veb-sajta na internet i čekanje na kupce više nije dovoljno.

Veb-prodavnice

Da li planirate otvaranje veb-prodavnice ili da obnovite postojeću prodavnicu na internetu? Mi smo stručnjaci za veb-prodavnice! Kod nas dobijate profesionalni kvalitet i funkcionalost po veoma povoljnim cenama. Vaš fokus je na prodaji na internetu? Naš fokus je da Vašu veb-prodavnicu pretvorimo u uspešan alat za prodaju, sa sofisticiranim dizajnom i dobrim korisničkim iskustvom.

Veb-hosting

Garantujemo stalnu dostupnost svih veb-sajtova i prodavnica koje se hostuju na našim serverima u kantonu Graubinden u Švajcarskoj. Obezbeđujemo optimalan rad Vaših stranica, kompletnu podršku i administraciju domena.

Image

GTA-Design
Frassen 6
7013 Domat/Ems
Švajcarska